Vă prezentăm echipa Smart Move CrossFit.

Faceți cunoștință cu antrenorii noștri ce vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele.

BART BRYSSE
CO-FOUNDER AND CROSSFIT LEVEL III TRAINER

Prima dată când am auzit de CrossFit a fost în urmă cu aproape 10 ani, la recomandarea unui prieten și de atunci nu am mai privit în urmă. 

Din metodologia CrossFit, partea mea preferată cuprinde antrenamentele de forță în general (strength training), mai exact Olympic Weightlifting, iar exercițiul meu preferat este snatch-ul. 

Partea asta de Olympic Weightlifting este adesea numită și ”poezie în mișcare” și cere câteva abilități cum ar fi: forță, putere, viteză, coordonare, flexibilitate, și este o provocare atât la nivelul corpului cât și al minții.

SERGIU TOTH
CO-FOUNDER AND CROSSFIT LEVEL II TRAINER

După câțiva ani buni în sporturi competitive, CrossFit-ul mi s-a părut cel mai aproape sport de acea senzație de competiție și disciplină cu care am fost obișnuit. 

Înclinaţia mea este spre gimnastică și agilitate; mersul în mâini, muscle up-ul la inele fiind mişcările mele preferate. Cred că dacă ne punem corpul în tot felul de situaţii fizice şi îl întărim prin exerciţii cu greutăţi (squat, deadlift, press), vom fi mult mai pregătiţi pentru provocările din viața de zi cu zi.

RARES VAIDA
CROSSFIT LEVEL II TRAINER - FIGHT TRAINING COACH

Salut, eu sunt Rareș. Înca de la prima cărămidă depusă, fac parte din echipa Smart Move CrossFit, o echipă cu oameni care au aceleași aspirații fizice și psihice, de a deveni mai buni în fiecare zi, unde ambiția, perseverența și încăpățânarea de a nu mă da bătut, nu m-au dezamăgit niciodată.

Mișcări preferate… cred că burpees.

Ironia sorții este că după o ”viață” fără sport am început să practic CrossFit, asta în urmă cu trei ani, iar treptat cu multe minusuri transformate în plusuri, am ajuns să devin trainer certificat CrossFit.

LORE CRACIUN
CROSSFIT LEVEL II TRAINER - WEIGHTLIFTING COACH - PN LEVEL 1 NUTRITION COACH

Mă antrenez CrossFit din 2014 iar de la începutul lui 2017 sunt şi antrenor la Smart Move CrossFit, atât pentru clasele de grup cât şi personal training, fiind un continuu prilej de îmbunătățire, dezvoltare a cunoștințelor în acest sport al fitness-ului și a le transmite mai departe membrilor noștri.

Ridicarea mea preferată este stilul smuls (snatch), mişcare de haltere care poate totuşi arăta destul de graţioasă prin aplicarea unei tehnici bune. De asemenea, sunt adepta unui stil de viaţă sănătos, activ şi echilibrat din punct de vedere al alimentaţiei.

Incepând cu 2019 am decis că-mi doresc să ajut și pe alții în a găsi un echilibru în alimentația lor, prin urmare mi-am completat această pasiune prin certificarea în acest domeniu – Precision Nutrition- curs recunoscut internațional, lucrând în paralel cu zeci de clienți, schimbând și imbunătățind obiceiurile și perspectiva în ceea ce inseamnă a manca bine și sănătos pe termen lung.

VLAD FACHIOL
CROSSFIT LEVEL II TRAINER - WEIGHTLIFTING COACH - TRX TRAINER

Călătoria mea în Fitness a început în urma cu 13 ani, oarecum și nevoit la momentul respectiv de unele probleme de greutate. Rapid însă dintr-o nevoie s-a transformat într-un mod de viața. Nu mi-aș putea închipui acum viața fără mișcare de cel puțin câteva ori pe săptămână și o nutriție cât mai sănătoasă. 

După o lungă perioadă în care am frecventat doar sala și alergam în paralel, am început să particip și la clasele de trx, o dată cu apariția lor în Cluj, iar ulterior am luat și un certificat de antrenor trx.

Prima data am auzit despre CrossFit a fost prin 2014, iar în momentul în care Smart Move și-a deschis porțile, nu am ezitat sa mă înscriu la Fundamentals, care era programul lor de inițiere a celor începători. 

Fiind un fan al mișcărilor olimpice de haltere, asta a fost și partea de care m-am îndrăgostit din start. Este și o să rămână partea preferată, fără a neglija însă și celelalte aspecte care tin de CrossFit. 

Fiind membru al comunității Smart Move încă de la începuturi, când mi s a oferit șansa de a deveni antrenor, și de a împărtăși și altora tot ce am învățat în ultimii ani, nu am ezitat nicio secundă…So here i am.

FLORIN SALAGEAN
CROSSFIT LEVEL II TRAINER

De când eram mic îmi doream sa fiu ca si atleții pe care-i vedeam la TV. Am practicat multe sporturi mare parte a vieții încercând să găsesc ceva la care să excelez și să-mi facă plăcere. În adolescență încă eram mic de statură și slăbuț ceea ce m-a făcut să încerc bodybuildingul la sala de forță. Acea călătorie m-a învățat că nu trebuie sa fiu ca toți ceilalți.

Prima întâlnire cu antrenamentele de tip CrossFit a fost in 2016 la un antrenament afara cu Smart Move și mai spre toamna aceluiași an am fost la Cursul Fundamentals. Stilul antrenamentului cu focus pe cardio și rezistență m-a doborat, venind din mediul de sală clasică de bodybuilding.

După aceea o schimbare a început în mintea mea și antrenamentele clasice nu mai erau suficiente.

În februarie 2020 am început un nou drum în CrossFit și începând cu 2021 am devenit și trainer.

Cred că obiectivul pentru toți ar fi o viață activă și sănătoasă pentru cât mai mult timp.

LAURA (Lolly)
CROSSFIT LEVEL I TRAINER

Bună! Mă numesc Lolly și am descoperit CrossFit-ul în 2014, când i-am cunoscut pe acești oameni minunați și pasionați care făceau Crossfit în aer liber. Iarna sau vara, nu conta, mereu am găsit o soluție să ne antrenăm. Ce am făcut înainte de CrossFit? Am făcut 1 an de cycling și înainte, nimic.

Uimitoarea călătorie CrossFit pe care am avut-o din 2014 de acum m-a determinat să spun „Da, vreau să fiu antrenor CrossFit”. Așa că iată-mă aici, antrenându-mă și antrenând la Smart Move Crossfit Cluj-Napoca.

Am vreun regret? Numai că nu am început sportul mai devreme! Dar niciodată nu este prea târziu să înceapă să-ți pese de sănătatea și de bunăstarea ta. Strălucirea pe care o simțim și o avem după antrenament este ceva ce banii nu pot cumpăra!

DENISA CIMERDEAN
COACH

Am descoperit CrossFit în 2015 și de atunci a devenit o parte a rutinei mele zilnice, transformându-se rapid într-un hobby și apoi într-o pasiune.

Am fost implicată în sport și învățată cu menținerea unui program și o rutină consistentă încă de la vârsta de 8 ani. Am practicat Dans Sportiv aproximativ 10 ani, ceea ce m-a ajutat să-mi dezvolt disciplina, munca în echipă, coordonarea, forța, agilitatea și multe alte aspecte care s-au dovedit a fi foarte utile în CrossFit și în viață.

Ridicările olimpice sunt fără îndoială partea mea preferată din CrossFit. Există și alte mișcări pe care îmi place să le fac, cum ar fi mișcări de gimnastică. În timp ce exersez clean & jerk sau snatch, simt că lumea întreagă pur și simplu se închide și sunt doar eu, mintea mea și bara olimpică… Trebuie să aliniezi atât de multe detalii: tehnică, agilitate, putere fizică și mentală – totul în câteva secunde, iar asta face frumusețea ei.

Acum câteva luni am acceptat provocarea de a face parte din Echipa Smart Move, ca antrenor, și sunt fericită că am ocazia să predau și să influențez oamenii să ajungă să iubească acest sport la fel cum am făcut-o și eu.

Pe lângă CrossFit și Haltere, îmi place să mă relaxez cu o carte bună, o drumeție grozavă, să dansez, să ascult muzică, să călătoresc și să descopăr ce are de oferit lumea…

Lucrez cu normă întreagă ca inginer mecanic. Sunt Team Leader al departamentului Occupant Safety, unde studiem și optimizăm comportamentul unei structuri de vehicul în caz de coliziune, oferind o siguranță optimă pentru ocupanții vehiculului. Statul toată ziua la birou m-a făcut să caut o activitate care să contracareze problemele pe care le-ar putea dezvolta cu timpul, având o zi de lucru sedentară. Am încercat diferite activități, iar prin recomandarea unui prieten, am găsit CrossFit și sper să-l pot practica mulți ani de acum înainte.

MAXIM ENI
CROSSFIT LEVEL I TRAINER

Am auzit de CrossFit în 2017, dar mi-a luat ceva timp să-l încerc. Așa că în 2020 mi-am început călătoria CrossFit și a fost una frumoasă până acum!

Motivul principal pentru care am început să fac CrossFit este că oferă o gamă largă de exerciții care te ajută să dezvolți abilități funcționale pentru corpul tău, astfel încât să poată îndeplini sarcinile fizice de zi cu zi. Cu siguranță, un alt motiv pentru care îmi place, este comunitatea din jurul lui.

Admir oamenii care aleg să fie mai buni în fiecare zi și își împing limitele pentru a deveni o versiune mai bună a lor.

Mișcările mele preferate sunt cele de gimnastică și cele care necesită rezistență pe termen lung. După doi ani de CrossFit, am decis să devin antrenor, așa că pot să ajut și să conduc alți oameni în călătoria lor CrossFit. Recomand CrossFit tuturor celor care doresc să-și înceapă călătoria în lumea sportului.

Este practicabil pentru persoanele care nu au făcut niciodată exerciții fizice si sunt dornice să-și îmbunătățească sănătatea fizică și mentală.

RAMONA CRAINIC
COACH

Bună, eu sunt Ramona!

Întotdeauna mi-a plăcut să fiu activă – am început cu înot și mers la sală, dar apoi mi-am dorit ceva diferit, mai provocator – așa am descoperit CrossFit și Smart Move, acum aproximativ un an.

Aici am găsit oameni care au aceeași pasiune pentru sport ca și mine, un stil de viață activ și care se provoacă pe ei înșiși și unii pe alții să devină mai buni în fiecare zi.

Asistând la cursuri și învățând o mulțime de mișcări noi, am început să îmi placă tot mai mult CrossFit și acum, ca antrenor aici, am ocazia să împărtășesc și altora pasiunea mea pentru sport.

Dacă ar fi să aleg o mișcare preferată, aș spune Wall Balls pentru că… îmi place cardio, foarte mult!

Alex Gălă
Coach

Salutare, Eu sunt Gala, pasionat de crossfit, fascinat de anatomia umana, si iubitor de natura! Primul meu contact cu crossfitul a fost in 2021, in timp ce studiam kinetoterapia, moment in care am descoperit de cat de mult potential dispune corpul uman.
Crossfitul pentru mine reprezinta un program de fitness care recompenseaza efortul depus in sala, cu abilitatea de a-ti exprima calitatile mortice dobandite in viata de zi cu zi, in orice activitate ti-ai putea imagina.
Ma incanta nespus sa fac parte dintr-o comunitate plina de oameni faini, ce muncesc din greu si urmaresc un unic scop, si anume acela de a duce o viata cat mai sanatoasa si plina de vitalitate.
Legat de exercitiile pe care le prefer, as putea spune ca imi plac majoritatea, dar cele spre care am inclinatie mai mare sunt cele de cardio (double unders, run, burpees).
Telul meu este sa fac oamenii sa priveasca cu aceasi dragoste acest sport precum o fac eu.

Sergiu Olteanu
COACH

Practic CrossFit din 2017 iar călătoria în acest sport am început-o de pe vremea când Bart și Sergiu făceau antrenamentele din weekend-uri, afară în aer liber. Acolo am avut contact pentru prima oară cu genul acesta de sport. De la început mi-a plăcut ideea de antrenamente dinamice și diverse.

De ce practic sportul ăsta? Pentru că te dezvoltă atât pe partea de condiționare fizică, funcționalitatea corpului, dezvoltare musculară, cât și pe partea mentală.

Pe lângă asta mi-a plăcut ideea de comunitate, să întâlnești oameni care împărtășesc aceeași pasiune ca și tine, care sunt dispuși să-și depășească limitele de fiecare dată când pășesc în sală.

Aș putea să zic c-am mai multe mișcări preferate, ținând cont că acest sport are o paletă largă de mișcări, dar una care este printre preferatele mele este vâslitul pe rower-ul. Îmi place că este o mișcare care îți pune în funcțiune tot corpul, te învață cum să ți-l coordonezi și nu în ultimul rând arde multe calorii.

Văd sportul acesta ca pe un stil de viață, face parte din rutina mea zilnică și intenționez să fac asta până corpul o să zică stop.

Mihai Harsan
COACH

Aventura mea în frumoasa lume a CrossFit-ului a început în anul 2020 când am simțit nevoia unei schimbări, deoarece antrenamentele convenționale nu mai reușeau să mă mai țină motivat. În același an am descoperit și alergările montane care spre uimirea mea se puteau îmbina foarte armonios cu antrenamentele de CrossFit. 

Consider ca acest sport poate fi practicat de oricine, pentru că are beneficii reale în menținerea sănătății fizice, psihice și cel mai important te ajută să-ți dezvolți un corp complet funcțional reușind astfel să treci mult mai ușor prin provocările cotidiene ale vieții. 

Începând cu luna Mai a anului 2023 am început să fac parte din familia de antrenori Smart Move, unde am găsit oameni foarte dedicați care au ca principal obiectiv să ajute cât mai mulți oameni sa descopere plăcere activității fizice și să culeagă toate beneficiile premergătoare acestei activități.

Erzso Jeneier
COACH

Întotdeauna mi-au plăcut activitățile sportive și am practicat sportul de la o vârstă fragedă încercând  diferite tipuri de sport de-a lungul anilor precum: handbal, înot, balet, atletism, kickboxing. 

În 2016 am început sa particip la clasele de aerobic iar în 2017 am luat contact cu sala practicând fitness. În anul 2022 am absolvit un curs de antrenor personal. Câteva luni mai târziu am descoperit CrossFit-ul la Smart Move CrossFit. Fiind o fire spontană, luptătoare, energică deja după primele câteva antrenamente m-am îndrăgostit de acest sport. Am primit o șansă să mă alături unei echipe de oameni profesioniști și dedicați în 2023 și mă bucur să fac parte din ea și să ajut oamenii să îndeplinească obiectivele  pe plan sportiv.

Ce imi place cel mai mult la Smart Move?

Faptul ca suntem o comunitate de oameni cu aceeași pasiune la baza, care încearca să devină din ce în ce mai buni în ceea ce fac.

Andrei Ormenisan
COACH

Călătoria mea în sport a început foarte devreme, fiind susținută de tatăl meu care mă lua cu el la antrenamentele de lupte libere. De-a lungul timpului am practicat și alte sporturi (basketball, kickbox), cele mai bune rezultate în competiții am reușit să le obțin la lupte unde în 2009 am reușit să obțin locul 1 la Cupa României.

Am descoperit Crossfit-ul în 2018 și m-a atras pentru că antrenamentele semănau cu cele de la lupte. Dragostea pentru CrossFit a devenit din ce în ce mai mare pe măsură ce am descoperit filosofia ce stă la bază, aceea de a fi funcționali în viață și din acest motiv va asigur „CrossFit-ul este pentru oricine”.

În 2023 am început colaborarea cu Smart Move CrossFit fiind parte din echipa de coaching. Tot în 2023 am obținut certificarea de CrossFit Level 1 Trainer. Am devenit coach în primul rând pentru a mă dezvolta personal, să ies afară din zona de confort, și îmi doresc să fiu un model pentru familia mea. De asemenea îmi doresc să atragem câți mai mulți oameni care să beneficieze de rezultatele acestui sport.

OUR LOCATIONS

ALĂTURĂ-TE ECHIPEI!

Căutăm constant persoane ambițioase și entuziaste care să se alăture echipei noastre. Dacă simți că te potrivești, scrie-ne un mesaj cu beneficiul pe care îl poți aduce echipei, care te-ar diferenția față de toată lumea.

 

info@smartmovecrossfit.ro