Fa cunostinta cu echipa

Misiunea noastră la Smart Move CrossFit este de a oferi experiențe care schimbă viața! Facem acest lucru dintr-o mare dorință de a ajuta oamenii, de a aduce în față concepte noi și vechi despre cum să vă îmbunătățiți mobilitatea de zi cu zi, cum să arătați și să performați mai bine în viață.

BART BRYSSE

CO-FOUNDER AND HEAD COACH

Prima dată când am auzit de CrossFit a fost în urmă cu aproape 10 ani, la recomandarea unui prieten și de atunci nu am mai privit în urmă. 

Din metodologia CrossFit, partea mea preferată cuprinde antrenamentele de forță în general (strength training), mai exact Olympic Weightlifting, iar exercițiul meu preferat este snatch-ul. 

Partea asta de Olympic Weightlifting este adesea numită și ”poezie în mișcare” și cere câteva abilități cum ar fi: forță, putere, viteză, coordonare, flexibilitate, și este o provocare atât la nivelul corpului cât și al minții.

SERGIU TOTH

CO-FOUNDER AND CROSSFIT LEVEL II TRAINER

După câțiva ani buni în sporturi competitive, CrossFit-ul mi s-a părut cel mai aproape sport de acea senzație de competiție și disciplină cu care am fost obișnuit. 

Înclinaţia mea este spre gimnastică și agilitate; mersul în mâini, muscle up-ul la inele fiind mişcările mele preferate. Cred că dacă ne punem corpul în tot felul de situaţii fizice şi îl întărim prin exerciţii cu greutăţi (squat, deadlift, press), vom fi mult mai pregătiţi pentru provocările din viața de zi cu zi.

LORE CRACIUN

CROSSFIT LEVEL I TRAINER & WEIGHTLIFTING COACH

Mă antrenez CrossFit din 2014 iar de la începutul lui 2017 sunt şi antrenor la Smart Move CrossFit, atât pentru clasele de grup cât şi personal training, fiind un continuu prilej de îmbunătățire, dezvoltare a cunoștințelor în acest sport al fitness-ului și a le transmite mai departe membrilor noștri. 

Ridicarea mea preferată este stilul smuls (snatch), mişcare de haltere care poate totuşi arăta destul de graţioasă prin aplicarea unei tehnici bune.

De asemenea, sunt adepta unui stil de viaţă sănătos, activ şi echilibrat din punct de vedere al alimentaţiei.

VAIDA RARES

CROSSFIT LEVEL I TRAINER & FIGHT TRAINING COACH

Salut, eu sunt Rareș. Înca de la prima cărămidă depusă, fac parte din echipa Smart Move CrossFit, o echipă cu oameni care au aceleași aspirații fizice și psihice, de a deveni mai buni în fiecare zi, unde ambiția, perseverența și încăpățânarea de a nu mă da bătut, nu m-au dezamăgit niciodată.

Mișcări preferate… cred că burpees.

Ironia sorții este că după o ”viață” fără sport am început să practicCroaaFit, asta în urmă cu trei ani, iar treptat cu multe minusuri transformate în plusuri, am ajuns să devin trainer certificat CrossFit.

VLAD FACHIOL

WEIGHTLIFTING COACH &
TRX TRAINER

Călătoria mea în Fitness a început în urma cu 13 ani, oarecum și nevoit la momentul respectiv de unele probleme de greutate. Rapid însă dintr-o nevoie s-a transformat într-un mod de viața. Nu mi-aș putea închipui acum viața fără mișcare de cel puțin câteva ori pe săptămână și o nutriție cât mai sănătoasă. 

După o lungă perioadă în care am frecventat doar sala și alergam în paralel, am început să particip și la clasele de trx, o dată cu apariția lor în Cluj, iar ulterior am luat și un certificat de antrenor trx. 

Prima data am auzit despre CrossFit a fost prin 2014, iar în momentul în care Smart Move și-a deschis porțile, nu am ezitat sa mă înscriu la Fundamentals, care era programul lor de inițiere a celor începători. 

Fiind un fan al mișcărilor olimpice de haltere, asta a fost și partea de care m-am îndrăgostit din start. Este și o să rămână partea preferată, fără a neglija însă și celelalte aspecte care tin de CrossFit. 

Fiind membru al comunității Smart Move încă de la începuturi, când mi s a oferit șansa de a deveni antrenor, și de a împărtăși și altora tot ce am învățat în ultimii ani, nu am ezitat nicio secundă…So here i am.

Want to join the team?

We are always looking for ambitious, enthusiastic and entrepreuneurial people to join our team. If this sounds like you, drop us a line with what you can bring to our company that sets you apart from anyone else.

recruitment@smartmovecrossfit.ro