Misiunea noastră la Smart Move CrossFit este de a oferi experiențe care schimbă viața! Facem acest lucru dintr-o mare dorință de a ajuta oamenii, de a aduce în față concepte noi și vechi despre cum să vă îmbunătățiți mobilitatea de zi cu zi, cum să arătați și să performați mai bine în viață.

BART BRYSSE

CO-FOUNDER AND CROSSFIT LEVEL III TRAINER

Prima dată când am auzit de CrossFit a fost în urmă cu aproape 10 ani, la recomandarea unui prieten și de atunci nu am mai privit în urmă. 

Din metodologia CrossFit, partea mea preferată cuprinde antrenamentele de forță în general (strength training), mai exact Olympic Weightlifting, iar exercițiul meu preferat este snatch-ul. 

Partea asta de Olympic Weightlifting este adesea numită și ”poezie în mișcare” și cere câteva abilități cum ar fi: forță, putere, viteză, coordonare, flexibilitate, și este o provocare atât la nivelul corpului cât și al minții.

SERGIU TOTH

CO-FOUNDER AND CROSSFIT LEVEL II TRAINER

După câțiva ani buni în sporturi competitive, CrossFit-ul mi s-a părut cel mai aproape sport de acea senzație de competiție și disciplină cu care am fost obișnuit. 

Înclinaţia mea este spre gimnastică și agilitate; mersul în mâini, muscle up-ul la inele fiind mişcările mele preferate. Cred că dacă ne punem corpul în tot felul de situaţii fizice şi îl întărim prin exerciţii cu greutăţi (squat, deadlift, press), vom fi mult mai pregătiţi pentru provocările din viața de zi cu zi.

LORE CRACIUN

CROSSFIT LEVEL I TRAINER & WEIGHTLIFTING COACH

Mă antrenez CrossFit din 2014 iar de la începutul lui 2017 sunt şi antrenor la Smart Move CrossFit, atât pentru clasele de grup cât şi personal training, fiind un continuu prilej de îmbunătățire, dezvoltare a cunoștințelor în acest sport al fitness-ului și a le transmite mai departe membrilor noștri. 

Ridicarea mea preferată este stilul smuls (snatch), mişcare de haltere care poate totuşi arăta destul de graţioasă prin aplicarea unei tehnici bune.

De asemenea, sunt adepta unui stil de viaţă sănătos, activ şi echilibrat din punct de vedere al alimentaţiei.

VAIDA RARES

CROSSFIT LEVEL II TRAINER & FIGHT TRAINING COACH

Salut, eu sunt Rareș. Înca de la prima cărămidă depusă, fac parte din echipa Smart Move CrossFit, o echipă cu oameni care au aceleași aspirații fizice și psihice, de a deveni mai buni în fiecare zi, unde ambiția, perseverența și încăpățânarea de a nu mă da bătut, nu m-au dezamăgit niciodată.

Mișcări preferate… cred că burpees.

Ironia sorții este că după o ”viață” fără sport am început să practic CrossFit, asta în urmă cu trei ani, iar treptat cu multe minusuri transformate în plusuri, am ajuns să devin trainer certificat CrossFit.

VLAD FACHIOL

CROSSFIT LEVEL I TRAINER & WEIGHTLIFTING COACH &
TRX TRAINER

Călătoria mea în Fitness a început în urma cu 13 ani, oarecum și nevoit la momentul respectiv de unele probleme de greutate. Rapid însă dintr-o nevoie s-a transformat într-un mod de viața. Nu mi-aș putea închipui acum viața fără mișcare de cel puțin câteva ori pe săptămână și o nutriție cât mai sănătoasă. 

După o lungă perioadă în care am frecventat doar sala și alergam în paralel, am început să particip și la clasele de trx, o dată cu apariția lor în Cluj, iar ulterior am luat și un certificat de antrenor trx. 

Prima data am auzit despre CrossFit a fost prin 2014, iar în momentul în care Smart Move și-a deschis porțile, nu am ezitat sa mă înscriu la Fundamentals, care era programul lor de inițiere a celor începători. 

Fiind un fan al mișcărilor olimpice de haltere, asta a fost și partea de care m-am îndrăgostit din start. Este și o să rămână partea preferată, fără a neglija însă și celelalte aspecte care tin de CrossFit. 

Fiind membru al comunității Smart Move încă de la începuturi, când mi s a oferit șansa de a deveni antrenor, și de a împărtăși și altora tot ce am învățat în ultimii ani, nu am ezitat nicio secundă…So here i am.

FLORIN SALAGEAN

CROSSFIT LEVEL I TRAINER

De când eram mic îmi doream sa fiu ca si atleții pe care-i vedeam la TV. Am practicat multe sporturi mare parte a vieții încercând să găsesc ceva la care să excelez și să-mi facă plăcere. În adolescență încă eram mic de statură și slăbuț ceea ce m-a făcut să încerc bodybuildingul la sala de forță. Acea călătorie m-a învățat că nu trebuie sa fiu ca toți ceilalți.

Prima întâlnire cu antrenamentele de tip CrossFit a fost in 2016 la un antrenament afara cu Smart Move și mai spre toamna aceluiași an am fost la Cursul Fundamentals. Stilul antrenamentului cu focus pe cardio și rezistență m-a doborat, venind din mediul de sală clasică de bodybuilding.

După aceea o schimbare a început în mintea mea și antrenamentele clasice nu mai erau suficiente.

În februarie 2020 am început un nou drum în CrossFit și începând cu 2021 am devenit și trainer.

Cred că obiectivul pentru toți ar fi o viață activă și sănătoasă pentru cât mai mult timp.

DENISA CIMERDEAN

JUNIOR COACH

Am descoperit CrossFit în 2015 și de atunci a devenit o parte a rutinei mele zilnice, transformându-se rapid într-un hobby și apoi într-o pasiune.

Am fost implicată în sport și învățată cu menținerea unui program și o rutină consistentă încă de la vârsta de 8 ani. Am practicat Dans Sportiv aproximativ 10 ani, ceea ce m-a ajutat să-mi dezvolt disciplina, munca în echipă, coordonarea, forța, agilitatea și multe alte aspecte care s-au dovedit a fi foarte utile în CrossFit și în viață.

Ridicările olimpice sunt fără îndoială partea mea preferată din CrossFit. Există și alte mișcări pe care îmi place să le fac, cum ar fi mișcări de gimnastică. În timp ce exersez clean & jerk sau snatch, simt că lumea întreagă pur și simplu se închide și sunt doar eu, mintea mea și bara olimpică… Trebuie să aliniezi atât de multe detalii: tehnică, agilitate, putere fizică și mentală – totul în câteva secunde, iar asta face frumusețea ei.

Acum câteva luni am acceptat provocarea de a face parte din Echipa Smart Move, ca antrenor, și sunt fericită că am ocazia să predau și să influențez oamenii să ajungă să iubească acest sport la fel cum am făcut-o și eu.

Pe lângă CrossFit și Haltere, îmi place să mă relaxez cu o carte bună, o drumeție grozavă, să dansez, să ascult muzică, să călătoresc și să descopăr ce are de oferit lumea…

Lucrez cu normă întreagă ca inginer mecanic. Sunt Team Leader al departamentului Occupant Safety, unde studiem și optimizăm comportamentul unei structuri de vehicul în caz de coliziune, oferind o siguranță optimă pentru ocupanții vehiculului. Statul toată ziua la birou m-a făcut să caut o activitate care să contracareze problemele pe care le-ar putea dezvolta cu timpul, având o zi de lucru sedentară. Am încercat diferite activități, iar prin recomandarea unui prieten, am găsit CrossFit și sper să-l pot practica mulți ani de acum înainte.

MAXIM ENI

JUNIOR COACH

Am auzit de CrossFit în 2017, dar mi-a luat ceva timp să-l încerc. Așa că în 2020 mi-am început călătoria CrossFit și a fost una frumoasă până acum!

Motivul principal pentru care am început să fac CrossFit este că oferă o gamă largă de exerciții care te ajută să dezvolți abilități funcționale pentru corpul tău, astfel încât să poată îndeplini sarcinile fizice de zi cu zi. Cu siguranță, un alt motiv pentru care îmi place, este comunitatea din jurul lui.

Admir oamenii care aleg să fie mai buni în fiecare zi și își împing limitele pentru a deveni o versiune mai bună a lor.

Mișcările mele preferate sunt cele de gimnastică și cele care necesită rezistență pe termen lung. După doi ani de CrossFit, am decis să devin antrenor, așa că pot să ajut și să conduc alți oameni în călătoria lor CrossFit. Recomand CrossFit tuturor celor care doresc să-și înceapă călătoria în lumea sportului.

Este practicabil pentru persoanele care nu au făcut niciodată exerciții fizice si sunt dornice să-și îmbunătățească sănătatea fizică și mentală.

LAURA

JUNIOR COACH

Bună! Mă numesc Lolly și am descoperit CrossFit-ul în 2014, când i-am cunoscut pe acești oameni minunați și pasionați care făceau Crossfit în aer liber. Iarna sau vara, nu conta, mereu am găsit o soluție să ne antrenăm. Ce am făcut înainte de CrossFit? Am făcut 1 an de cycling și înainte, nimic.

Uimitoarea călătorie CrossFit pe care am avut-o din 2014 de acum m-a determinat să spun „Da, vreau să fiu antrenor CrossFit”. Așa că iată-mă aici, antrenându-mă și antrenând la Smart Move Crossfit Cluj-Napoca.

Am vreun regret? Numai că nu am început sportul mai devreme! Dar niciodată nu este prea târziu să înceapă să-ți pese de sănătatea și de bunăstarea ta. Strălucirea pe care o simțim și o avem după antrenament este ceva ce banii nu pot cumpăra!

RAMONA CRAINIC

JUNIOR COACH

Bună, eu sunt Ramona!

Întotdeauna mi-a plăcut să fiu activă – am început cu înot și mers la sală, dar apoi mi-am dorit ceva diferit, mai provocator – așa am descoperit CrossFit și Smart Move, acum aproximativ un an.

Aici am găsit oameni care au aceeași pasiune pentru sport ca și mine, un stil de viață activ și care se provoacă pe ei înșiși și unii pe alții să devină mai buni în fiecare zi.

Asistând la cursuri și învățând o mulțime de mișcări noi, am început să îmi placă tot mai mult CrossFit și acum, ca antrenor aici, am ocazia să împărtășesc și altora pasiunea mea pentru sport.

Dacă ar fi să aleg o mișcare preferată, aș spune Wall Balls pentru că… îmi place cardio, foarte mult!

ANDREEA

JUNIOR COACH

Călătoria mea în CrossFit a început în 2016, când un prieten mi-a recomandat să merg la Smart Move.

Scopul meu principal a fost să îmi dezvolt musculatura și să prind forță. Unul dintre citatele mele preferate „Corpul face ceea ce-i spune mintea!” Pe parcurs, am învățat că totul se bazează pe disciplină, pasiune și muncă asiduă.

Cu aceste 3 poți realiza lucruri grozave. Îmi place combinația dintre haltere și antrenamente cu greutatea corporală.

Mișcarea mea preferată este Overhead Squat. Cred că este cea mai complexă mișcare dintre toate.

BIANCA OROS

JUNIOR COACH

Am descoperit beneficiile activității fizice de mic copil, când am început să practic gimnastica. După 4 ani de gimnastică, au urmat alți 6 ani de dans sportiv, perioada în care am conștientizat importanța sportului pentru o dezvoltare armonioasă.

În anul 2012, în urma parcurgerii unor cursuri de specialitate organizate de Federația Română ”Sportul pentru toți” am obținut un certificat de calificare profesională de instructor sportiv. De atunci, îmi desfășor activitatea ca instructor aerobic și mă dezvolt continuu prin participarea la diferite workshop-uri și convenții sportive în domeniu.

În anul 2016, în urma absolvirii cursului de antrenor fitness din cadrul școlii Fitness Scandinavia, am început predarea antrenamentelor personale (unu la unu cât și antrenamente de grup restrâns). Din dorința de a mă dezvolta și de a le oferii clienților mai multe informații și ajutor, m-am înscris la tabăra de recrutare Postural Alignment by Tiberiu Vintiloiu. Am fost plăcut uimită de atmosfera grupului și utilitatea informațiilor primite, astfel că am ajuns să fac parte din comunitatea Postural Alignment.

Până în prezent mi-am continuat activitatea unu la unu, dar și cu grupuri restrânse, atât în sală, cât și online, ajutând astfel multe persoane pentru îndeplinirea obiectivelor personale.

Din Martie 2022 am început sesiunile de pregătire în cadrul sălii Smart Move CrossFit, astfel cunoscând și învățând o nouă ramură a sportului. După o perioada de învățare, teoretică și practică, am obținut titulatura de Intern Coach în cadrul sălii. Iar în prezent susțin clase de grup în cadrul SMCF ca Junior Coach.

Want to join the team?

We are always looking for ambitious, enthusiastic and entrepreuneurial people to join our team. If this sounds like you, drop us a line with what you can bring to our company that sets you apart from anyone else.

recruitment@smartmovecrossfit.ro